ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Posted on Khamis, Oktober 29, 2009 by sYaFiQa

Salam.....

Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Aku sbenornya x penah lg nak join mana2 contest ni. ni la first time nak masuk. kat bawah ni la gambor yg aku nk pertaruhkan...












 Nama : Muhammad Ariq Darwisy Bin Mohd Ridhuan
Umur : 10 bulan


Cara2 penyertaan?

* Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda ~ udah
* Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ~ udah
* Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda ~ udah kot
* Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.~ udah
* Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. ~ udah
* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . ~ rasanya udah kot
* AMARAN: no link back will be disqualified
* Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
* Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

* Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
* Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
* Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
* Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
* Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
* Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
* Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
* SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
* SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
* Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

tu je syarat2 nye.

1 tukang komen:

~nannoor says:

Salam Ziarah dari SMIELYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di-review.

Good Luck! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

p/s: Tapi syarat x lengkap nie, SMILEYKIDZ xde dlm bloglist, harap dpt update ye.

Penaja Bersama.....