GIVE AWAY "CAYANG IBU"

Posted on Khamis, Jun 24, 2010 by sYaFiQa

GIVE AWAY "CAYANG IBU"



"STICK MODE"

Salam...sblm balik nak try masuk give away nih. besok nk tolak gi perak lak...huhuhuu....semoga sumer selamat....lama x masuk give away. ni rasa rajin plak walaupun malaaasss n tensen sikit
Give Away "Cayang Ibu"ni dr blog emma86 (emacupcakes.blogspot.com)
GA ni bertujuan untuk merapatkan silaturrahim sesama blogger
Okeh...meh kita nengok syarat2nyer...


1. Korang kena menjadi follower blog emma86 (emacupcakes.blogspot.com) ~ udah
2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog
3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui perkembangan blog saye...~ okeh
4.Yang paling penting letakkan Pic korang bersama ur baby or anak..bagi yang belum kawen tu,leh la amik pic bersama anak sedara anda..(anda tergolong dalam golongan ibu saudara..ibu gak kan??)


ni gambor Ariq n Ummi kat dalam kereta on the way nak gi Perak nak gi ngantor anak boss Ummi kawin... Ariq mmg nakal. Suka sgt usik Ummi. siap tarik2 tudung dan baju Ummi. Ariq seronok tul coz leh jalan2. siap tunjuk isyarat best lg!....hehehe...

5. Korang mesti ceritakan moment gambo tu kat en3 korang
6. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...
7. kat en3 comment nanti jangan lupa letak "sayang imanina"
"CABUTAN UNDIAN OLEH IMANINA & IBU IMANINA"

Tarikh akhir penyertaan adalah pada :

30 Jun 2010

Mari join reramai...

Tertakluk pada T&C

0 Responses to "GIVE AWAY "CAYANG IBU"":

Penaja Bersama.....