Contest - Aksi Si Comel

Posted on Khamis, November 19, 2009 by sYaFiQa

Bismillah....

Aku jumpe contest lg la. nk try masuk gan ari ni coz esok aku dh cuti. Esok la tarikh luput nye....Jom kite scroll ====>>



 

HADIAH UTAMA
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM50 + Sehelai t-shirt muslimah untuk ibu ditaja oleh Muslimah Online Shop (bernilai RM40) ~ lumayan gok tuh

2 HADIAH SAGUHATI
Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai
RM10 setiap seorang. ~ dapat yg nih pon ok dah

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Jadi
follower blog ini dan blog 2 penaja contest, add 2 penaja contest dalam blog list anda = beres
2. Letak banner contest ini di blog entry & sidebar dan link kan ke entry ini. Copy html code di sidebar dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda. = beres
3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk
Contest - Aksi Si Comel = beres
4. Masukkan
1 gambar si comel anda di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, tarikh lahir, umur dan aksi apakah yang dilakukan si comel (mengikut kreativiti anda) = beres
 "
:
V

Nama : Muhammad Ariq Darwisy Bin Mohd Ridhuan
Tarikh Lahir : 27 Disember 2008
Umur : 10 bulan ++
Anak teruna ummi sorang ni suka wat mimik muka camtu time orang ketawakan or marahkan dia. Memang selalu tak jadi nak marah la. Masa tu ummi buat2 marah coz dia amik kain lapik meja tok mama wat tudung kat kepala dia. Dia pon dengan muka innocent nye wat la mimik muke camtu. tu la citernya..
 
5. Si comel anda MESTI lah berusia 1 hari - 4 tahun. = layak lg
6. Berikan 1 cadangan/idea bagaimana
Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
~ Nak cadangkan Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop ni selalu la wat promosi dengan harga yg berpatutan dan dengan kualiti barang yang sesuai. Selalu anjurkan contest pon ok juga sebab mesti ramai pengunjung kat blog uols. Ummi suke baju2 kat dua2 blog nih. cute banget!!
 
7. Pastikan anda mention nama penaja dan link kan dalam entry tersebut;


8. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, email address & link entry anda

Itu sahaja, senang kan?
Berdasarkan kajian, kanak-kanak 1 tahun ke atas suka membuat aksi dan meniru gaya. Jadi apa tunggu lagi sertailah sekarang!
Pemenang diadili berdasarkan gambar dan cadangan terbaik oleh para penaja.
Perlu mematuhi kesemua syarat yang dinyatakan di atas, peraduan ditutup pada 20/11/09 12mlm.
Hanya 1 gambar individu sahaja untuk setiap penyertaan
Keputusan peraduan adalah muktamad. 


Ni la aksi2 ariq yang sempat ummi snap (sekadar iklan)

'
'
'
'


 

 

 

 



2 Responses to "Contest - Aksi Si Comel":

Wan Anie says:

time kasih ye tlg meriahkan contest nih..

rasanya blog penaja ada yg tertinggal kat blog list anda... cek yer. ke sy yg x nampak hihi

ti sy jengah lagi...

Wan Anie says:

ok.. good luck!

Penaja Bersama.....