~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~

Posted on Isnin, Januari 04, 2010 by sYaFiQa





~~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~~


Salam & Selamat Pagi Semua,
Mummy Ariq berhajat nak menganjurkan 1 contest.... terbuka kepada kanak² yang berumur 1 hari - 3 tahun sahaja. Jantina tak kisah.... Lelaki pun boleh ... Perempuan pun boleh...


Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3)
http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)




 

ok...ni la peserta tu  



Nama : Muhammad Ariq Darwisy Mohd Ridhuan

Umur : 1 tahun
D.O.B : 27 Disember 2008

Budak kecik ni nangis sebab Ummi xbg dia nk main kamera Ummi...hehehe...

Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang Mummy Ariq nak menjenguk k)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA (Apa hadiah nyer akan di update kemudian)


tq

1 tukang komen:

YANNA says:

hai.. gud luck yer

Penaja Bersama.....