Anakku Ceria Contest

Posted on Selasa, November 17, 2009 by sYaFiQa


Bismillah...salam...


skrg nk masuk contest lg utk Ariq. xpe la x menang pon, skurang2nye dpt gak tambah kengkawan. Jom kite tengok syarat2nyer



Cara penyertaan:








1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/  = beres
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/  

    ~ http://sitishoppingcentre.blogspot.com (link baru) = beres
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria. = beres
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/ = beres
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified) = beres
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner. = beres 


Ni gambor Ariq yg ceria....hehehe







Nama : Muhammad Ariq Darwisy Bin Mohd Ridhuan
Umoq : 10 bulan ++


  Syarat-syaratnya;
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.

4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur

5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad



Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya
* 1 Vantage Cookware 3.0L



1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

BEST kan..Teruja tak nak dapatkan hadiah tue..Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceria - cute nye bekas nih!! Amin...

1 tukang komen:

Wan Anie says:

alahai... ceria sungguh gambar yg kat atas tuh... nampak gigi lak tu :D

Penaja Bersama.....