Jom Kita Lukis..........

Posted on Khamis, April 07, 2011 by sYaFiQa

Salam...mlm td kitaorg jd artis, Sementara menunggu walid balik dr tahlil, 
 bukan artis yg glamor tu tp pelukis la.... 
 Jom kita roll on foto2 nya

~ Buncho tu minta tlg opis mate beli semalam.... yg bergulung tu rembat dr opis = recycle paper A3 ~

~ Ariq dh start lukis ikut kreativiti dia ~

~ see budak kecik ni pon cibuk nk jd Artis gak "mende ape ni ek??" ~

~ "cukelat ke ek?? " ~

~ Amir nyer Art ~

~ camni yer untie2 ~

~ lukis lg yer, jgn segan2 ~

~ tukar kaler ijau lak ~

~ sambil2 lukis sempat lg nk merasa buncho tuh ~

~ ni kaler meyah ~

~ lukis lg sampei lebam ~

~ Amir wat per tu?? ~

~ still melukis tanpa jemu, nampaknya Ariq suke ~

~ haa...lepas lukis bleh la rasa lukisan tu....cedap ke dik weiii?? skali ngan crayon tu jd cukelat Amir...huhuhu ~

~ Amir nye lukisan, berseni tak?? ~

~ kat ner lg nk tambah ek?? ~

~ bdak tecik ni terujer sgt2 ~

~ asyik sgt melukis sampai tercampak crayon tuh ~

~ Amik lak nk jd bahan lukisan Ariq ~

~ Alamak dua2 saip posing atas meje... lupa bgtau, cik Su pinjam meje ek? ~

~ dh stsrt bowink dh ~

~ AriQ lum siap lg melukis ~

~ See... dah melekat la kaler kat tangan Ariq... Nampaknya kena tukar jenama crayon nih ~

~ shantik tak?? ~

~ naper tangan saya berkaler2 ek?? Kompius2 ~

~ Ni Amir nyer 1st lukisan, lawa kan ~

~ Yang ni Ariq punyer lak ... Amacam? cantik dok?? ~

4 Responses to "Jom Kita Lukis..........":

Sitisifir10 says:

tu mesti tangan berpeluh2 tu sampai melekat ke tangan///ehehehehe

Bapis says:

Antara dua lukisan tu mana lagi cantik ek.. Dua2 lukisan begitu berseni. Kene rujuk pakar seni lukisan baru tau.. :p

sYaFiQa says:

@ sitisifir, kaler tu mmg cepat lekat la, cepat patah lak tu, kena carik yg kuat sikit...hehehe....

sYaFiQa says:

@ Bapis : x kisah la cantik ke tidak yg penting budak berdua ni suka n enjoy kan??

Penaja Bersama.....