Lawak Hari Ini : Din express

Posted on Jumaat, April 08, 2011 by sYaFiQa

Ni pengalaman aku masa kat sekolah rendah dulu. Ini cerita betul tau,
ade sorang budak kat kelas aku ni nama dia kamaruddin, masa tu
time klas BM, cikgu tu plak cikgu kelas kite org, so masa tu cikgu
tanya kamaruddin,

Cikgu: Din tinggal ko sorang je lagi yg tak bayar yuran ni, bila nak bayar ni?

Pastu kamaruddin pun dengan selamba pegi ke depan sambil ckp kat cikgu.

Din: saya nak bayar la ni cikgu

Kamaruddin ni pun kuarkan la beg duit yg die baru beli, dengan
selambanya dia keluarkan kad american experess yg kertas tu utk
bayar yuran, habis satu kelas gelak kan die, dengan cikgu sekali
sakit perut, si kamaruddin ni plak mati-mati cakap benda tu boleh
beli barang, sampai sekarang kami panggil si kamaruddin tu,
din american express...

From:
lawakpecahperut.com

2 Responses to "Lawak Hari Ini : Din express":

Ahmad says:

oke dah vote. gud lux!

Saya suka Vitamin B

sYaFiQa says:

Vote ape yer? xtau plak sy...hehehe

Penaja Bersama.....