Taska Kurang Ajar???????????????

Posted on Khamis, Januari 13, 2011 by sYaFiQa

Salam.....terkejut juga tengok gambar2 kat bawah ni dr blog Mama Mika. Harap2 Ariq sentiasa dalam lindungan Dia.  


apa komen u oll's sebagai ibu bila melihat gambar-gambar ni.....?????




rata-rata muka mereka ditutup kan.. apa helah mereka???


yang aku tak boleh tahan tengok gambo ni... geramnyaaaaaaaaaaaaaaaaa..


ni BUKAN taska anak saya ya... semua gambar ni dapat dari email from hubby dan pengirimnya minta pandangan...


email dari pengirim...

Salam.
Apa perasaan anda bila lihat gambar2 ini? Need your advise what to do further. Berlaku kepada anak saya dan anak2 lain yg sy tak berapa kenal parent diaorang. Rasa mcm nak tunggu depan taska tu dan bgtau semua parent yg hantar anak ke situ. Kami dah tanya seorg kawan PDRM secara informal. Dia kata takboleh nak report sebab tidak menyebabkan kematian atau kecederaan. ''Dah tu, nak tunggu ada yang mati dulu ke baru boleh buat report.." ???

Lokasi Taska : Sri Kembangan - Selangor.

Please advise dan pertolongan anda amat dihargai. Terima kasih.



p/s: tak terkata bila tengok gambar2 di atas...

6 Responses to "Taska Kurang Ajar???????????????":

[-suziey-] says:

masyaAllah..kesiannya bdk2 tu..nape dia buatcamtu? xnk kasi budak nangis ke? yaAllah bayangkan baby yg xpndai nk alih bantal or kain tu..xke lemas dibuatnya..haihh

mamaAliff @ salmi says:

ish dasyatnya...kadang2 bila tgk keadaan mcm nih rasa mcm nk je benti keje n jaga anak sendiri..tp keadaan zaman skrg nih mmmerlukan suami isteri keje kan..ermm ntah la..semoga anak2 kita berada di bawah lindungan-Nya di mana mereka berada, amin...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ says:

uish, bahaya ngoh..
dibuatnyer tutup tu lemas, amek kaku la budak2 tu..
ishh, mintak dijauhkanla..

rina says:

MasyaAllah...mmg tak patut...kalau org PDRM ckp xboleh wat aduan, try yg lain..tak silap JKM (Jabatan Kebajikan Masyarakat)pun boleh..try la..sedih tgk budak2 ni mcm ni, terbyg kalau anak sendiri x tau la...

sYaFiQa says:

Suziey : ye la, mcm pengasuh tu xleh nak pikir...
MamaAlif @ Salmi : Sy pon selalu terpikirkan anak2 dekat taska, kalau ambil org gaji pon sama juga. susah nk percaya org skrg ni....

sYaFiQa says:

Leily : tu la pasal...harap2 dah ade org buat laporan pasal ni kpd piahk yg berwajid

Rina : mmg tak patut benda2 mcm ni berlaku. smg Allah melidungi anak2 kecil ini...

Penaja Bersama.....